Frisörer i Emmaboda

Annons:
Hitta frisör i Emmaboda - duktiga och erfarna frisörer i Emmaboda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Emmaboda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Emmaboda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Emmaboda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Emmaboda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Franzéns Hårvård
Alsjö
361 92 EMMABODA


Salong Rosika
Järnvägsg. 29
361 30 EMMABODA


Klipp & Kryll AB
Torgg. 7 B
361 30 EMMABODA


Salong Annelie
Virdeg. 17
361 33 Emmaboda


Klipp Till
Konsulg. 5
361 30 EMMABODA


Dzindic, Amira
Storg. 19
361 30 EMMABODA


Mohsen, Ehssan Ali
Storg. 4
361 30 EMMABODA


Cissis Klipp In
Konsulg. 5
361 30 EMMABODA


Danny Frisersalong & Nails
Storg. 4
361 30 EMMABODA


EmmaSalongen AB
Storg. 5
361 30 EMMABODA


Frisersalong Fantasia HB
Storg. 4
361 30 EMMABODA

Annons:

Håruppsättning i Emmaboda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Emmaboda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Emmaboda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Emmaboda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Emmaboda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Emmaboda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Emmaboda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Emmaboda

I Emmaboda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Emmaboda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Emmaboda:

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Emmaboda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Emmaboda fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Emmaboda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Emmaboda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.