Frisörer i Broakulla

Annons:
Hitta frisör i Broakulla - duktiga och erfarna frisörer i Broakulla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Broakulla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Broakulla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Broakulla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Broakulla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Liz Fransson AB
Ryggamo 103
361 93 BROAKULLA

Annons:

Håruppsättning i Broakulla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Broakulla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Broakulla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Broakulla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Broakulla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Broakulla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Broakulla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Broakulla

I Broakulla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Broakulla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Broakulla:

Johansfors är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Samhället byggdes upp runt glasbruket med samma namn. Det finns även ett sågverk och en plastindustri. Fotbollsspelarna, tillika bröderna, David, Viktor och Rasmus Elm kommer från Johansfors. Postortens namn är Broakulla.

Yta: 113,70 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Broakulla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Broakulla fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Broakulla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Broakulla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.