Frisörer i Borgholm

Annons:
Hitta frisör i Borgholm - duktiga och erfarna frisörer i Borgholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Borgholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Borgholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Borgholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Borgholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisören
Storg. 21
387 31 Borgholm


Salong Birgitta & Co
Ö. Kyrkog. 12
387 32 BORGHOLM


Intermezzo Frisör & Shop
Storg. 34
387 31 Borgholm


Salong Karin & Carin
S. Långg. 30
387 32 BORGHOLM


Rubb & Stubb I Borgholm, AB
Ö. Kyrkog. 12
387 32 BORGHOLM


Salong Helene
Kungsg. 10
387 32 BORGHOLM


Lars Svedje Consulting, AB
Ramsättrav. 198
387 94 BORGHOLM


Katharina Bilje M.E.F.
Guntorpsg. 119
387 36 BORGHOLM


Bizzan- - - Z Frisör & Shop
Sandg. 18
387 31 Borgholm


Carin A.Ws Hårvård
V. Järnvägsg. 27
387 35 Borgholm


Fridas Hårservice
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Frisören Borgholm AB
Storg. 21
387 31 Borgholm


Salong Birgitta, Birgitta Karlsson
Strandg. 3
387 31 Borgholm


Monica Nordin
Enbärsstigen 6
387 94 BORGHOLM

Annons:

Håruppsättning i Borgholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Borgholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Borgholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Borgholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Borgholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Borgholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Borgholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Borgholm

I Borgholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Borgholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Borgholm:

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borgholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Borgholm fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Borgholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Borgholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.