Frisörer i Blomstermåla

Annons:
Hitta frisör i Blomstermåla - duktiga och erfarna frisörer i Blomstermåla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Blomstermåla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Blomstermåla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Blomstermåla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Blomstermåla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårsmedjan
Storg. 98
384 30 Blomstermåla


Salong Mar-Ing
Mönsteråsv. 4
384 31 BLOMSTERMÅLA

Annons:

Håruppsättning i Blomstermåla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Blomstermåla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Blomstermåla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Blomstermåla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Blomstermåla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Blomstermåla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Blomstermåla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Blomstermåla

I Blomstermåla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Blomstermåla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Blomstermåla:

Blomstermåla är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län. Det finns flera olika småföretag och stora företag i Blomstermåla. De största företagen som finns och har funnits i Blomstermåla är Kährs, Norba, Bevi och Åfors möbelfabrik.

Yta: 253,19 hektar
Invånarantal: 1527, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Blomstermåla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Blomstermåla fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Blomstermåla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Blomstermåla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.