Frisörer i Bergkvara

Annons:
Hitta frisör i Bergkvara - duktiga och erfarna frisörer i Bergkvara som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Bergkvara som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bergkvara

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bergkvara som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bergkvara för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ehrnborgs Eftr. Damfrisering
Storg. 4
385 40 BERGKVARA

Annons:

Håruppsättning i Bergkvara

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bergkvara så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bergkvara så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bergkvara som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bergkvara

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bergkvara varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bergkvara innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bergkvara

I Bergkvara fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bergkvara. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bergkvara:

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergkvara om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bergkvara fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bergkvara. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bergkvara rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.