Frisörer i Berga

Annons:
Hitta frisör i Berga - duktiga och erfarna frisörer i Berga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Berga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Berga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Berga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Berga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ohlsson, Ann-Louise
N. Storg. 8
579 40 Berga


Salong Stinsen
Järnvägsg. 4 C
579 40 Berga

Annons:

Håruppsättning i Berga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Berga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Berga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Berga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Berga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Berga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Berga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Berga

I Berga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Berga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Berga:

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Berga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Berga fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Berga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Berga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.