Frisörer i Ankarsrum

Annons:
Hitta frisör i Ankarsrum - duktiga och erfarna frisörer i Ankarsrum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Ankarsrum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ankarsrum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ankarsrum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ankarsrum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Sandra
Tjustv. 7
593 70 Ankarsrum


Ell-Be Salongen
Tjäderv. 4
590 90 ANKARSRUM


Ell-Be Salongen Laila Edman
Tjäderv. 4
590 90 ANKARSRUM


Madeleine´S Kam & Sax
Bäckv. 1
593 70 Ankarsrum

Annons:

Håruppsättning i Ankarsrum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ankarsrum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ankarsrum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ankarsrum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ankarsrum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ankarsrum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ankarsrum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ankarsrum

I Ankarsrum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ankarsrum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ankarsrum:

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ankarsrum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ankarsrum fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ankarsrum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ankarsrum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.