Frisörer i Ålem

Annons:
Hitta frisör i Ålem - duktiga och erfarna frisörer i Ålem som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Ålem som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ålem

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ålem som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ålem för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ilona Lindahl
Pataholm 407
384 92 ålem


Hair By Jenny
Alsteråv. 39
384 40 ÅLEM


Salong Hårvariant Githe
Alsteråv. 29
384 40 ÅLEM


Salong Hårvariant Githe
Alsteråv. 6
384 40 ÅLEM

Annons:

Håruppsättning i Ålem

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ålem så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ålem så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ålem som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ålem

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ålem varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ålem innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ålem

I Ålem fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ålem. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ålem:

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ålem om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ålem fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ålem. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ålem rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.