Frisörer i Vrigstad

Annons:
Hitta frisör i Vrigstad - duktiga och erfarna frisörer i Vrigstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Vrigstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vrigstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vrigstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vrigstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studio K
Sävsjöv. 2
570 03 VRIGSTAD


Å Saxen
Torget 9
570 03 VRIGSTAD


Rätt Stil I Vrigstad AB
Boda Fågeläng 1
570 03 VRIGSTAD

Annons:

Håruppsättning i Vrigstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vrigstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vrigstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vrigstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vrigstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vrigstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vrigstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vrigstad

I Vrigstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vrigstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vrigstad:

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vrigstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vrigstad fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vrigstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vrigstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.