Frisörer i Vaggeryd

Annons:
Hitta frisör i Vaggeryd - duktiga och erfarna frisörer i Vaggeryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Vaggeryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vaggeryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vaggeryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vaggeryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårateljén Designgruppen ME
Linnég. 5
567 30 Vaggeryd


Salong Hon & Han
Järnvägsg. 14
567 30 Vaggeryd


Gunilla Bergqvist Hårateljé
Odeng. 5
567 32 Vaggeryd


Salong Carina
Dammg. 12
567 31 VAGGERYD


Hårateljé Designgruppen Me
Östermov. 7
567 30 Vaggeryd


Nguyen, Thi Khanh
Hjortsjöv. 5
567 32 Vaggeryd


Hårstudion
Jönköpingsv. 53
567 33 VAGGERYD


Salong Forslander AB
Stationsg. 5
567 30 Vaggeryd


Salong Mattis
Storg. 41
567 30 Vaggeryd


Klippstugan
Österg. 4
567 30 Vaggeryd


Ingvors Damfrisering, Ingvor Fredriksson
Mellängsg. 23
567 33 VAGGERYD


Din Frisör
Järnvägsg. 5
567 30 Vaggeryd

Annons:

Håruppsättning i Vaggeryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vaggeryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vaggeryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vaggeryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vaggeryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vaggeryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vaggeryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vaggeryd

I Vaggeryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vaggeryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vaggeryd:

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vaggeryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vaggeryd fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vaggeryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vaggeryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.