Frisörer i Tenhult

Annons:
Hitta frisör i Tenhult - duktiga och erfarna frisörer i Tenhult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Tenhult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tenhult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tenhult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tenhult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salongen
Centrumv. 18
560 29 Tenhult


Klipp & Frisyrhuset
Centrumv. 32 B
560 29 Tenhult


Fina Frisör
Centrumv. 11
560 29 Tenhult

Annons:

Håruppsättning i Tenhult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tenhult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tenhult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tenhult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tenhult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tenhult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tenhult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tenhult

I Tenhult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tenhult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tenhult:

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tenhult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tenhult fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tenhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tenhult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.