Frisörer i Taberg

Annons:
Hitta frisör i Taberg - duktiga och erfarna frisörer i Taberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Taberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Taberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Taberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Taberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårstudion
Centrumstråket 18
562 42 Taberg


Tabergs Skönhetsstudio
Bergslagsv. 33
562 41 TABERG


Hårstudio i Taberg
Bergslagsv. 4
562 42 Taberg


Klippstugan
Bergslagsv. 26 A
562 41 TABERG

Annons:

Håruppsättning i Taberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Taberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Taberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Taberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Taberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Taberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Taberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Taberg

I Taberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Taberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Taberg:

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Taberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Taberg fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Taberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Taberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.