Frisörer i Stockaryd

Annons:
Hitta frisör i Stockaryd - duktiga och erfarna frisörer i Stockaryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Stockaryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stockaryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stockaryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stockaryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klipphuset
Sävsjöv. 7 A
570 02 Stockaryd


We Clean Green Sweden, AB
Sävsjöv. 7
570 02 Stockaryd


Salong Camé
Parkg. 1
570 02 Stockaryd


Studio 55
Järnvägsg. 55
570 02 Stockaryd


KlipplinaS
Sävsjöv. 7
570 02 Stockaryd

Annons:

Håruppsättning i Stockaryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stockaryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stockaryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stockaryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stockaryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stockaryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stockaryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stockaryd

I Stockaryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stockaryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stockaryd:

Stockaryd är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län och kyrkby i Stockaryds socken. Stockaryd är uppvuxet kring skogs- och möbelindustri. När södra stambanan blev klar 1864 blev bondbyn Stockaryd ett snabbt växande samhälle. Storhetstiden varade mellan cirka 1920 och 1970.

Yta: 164,73 hektar
Invånarantal: 958, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stockaryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stockaryd fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stockaryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stockaryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.