Frisörer i Sommen

Annons:
Hitta frisör i Sommen - duktiga och erfarna frisörer i Sommen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Sommen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sommen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sommen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sommen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Birgittas Salong
Klintg. 3
573 61 SOMMEN


Salong Madeleine I Tranås
Kungsv. 79
573 61 SOMMEN

Annons:

Håruppsättning i Sommen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sommen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sommen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sommen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sommen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sommen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sommen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sommen

I Sommen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sommen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sommen:

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sommen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sommen fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sommen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sommen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.