Frisörer i Smålandsstenar

Annons:
Hitta frisör i Smålandsstenar - duktiga och erfarna frisörer i Smålandsstenar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Smålandsstenar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Smålandsstenar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Smålandsstenar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Smålandsstenar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisör Enna
Malmg. 5
333 31 Smålandsstenar


Frisör Selma Ajanovic
S. Nissastigen 3
333 32 SMÅLANDSSTENAR


Salong Monami
N. Nissastigen 4
333 31 Smålandsstenar


Klipphörnan I Smålandsstenar
Malmg. 16
333 30 SMÅLANDSSTENAR


Drop-In Salongen
S. Nissastigen 3
333 32 SMÅLANDSSTENAR


Nilsson, Alexandra
V. Kvarnaryd 35
333 91 Smålandsstenar


Salong Rona Gård
S. Nissastigen 5
333 32 SMÅLANDSSTENAR


Salong G
Körsbärsv. 3
333 33 Smålandsstenar


Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson
Rönnv. 3
333 33 Smålandsstenar


Hälsomixen Ingless AB
N. Nissastigen 11
333 31 Smålandsstenar

Annons:

Håruppsättning i Smålandsstenar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Smålandsstenar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Smålandsstenar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Smålandsstenar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Smålandsstenar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Smålandsstenar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Smålandsstenar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Smålandsstenar

I Smålandsstenar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Smålandsstenar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Smålandsstenar:

Smålandsstenar är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Smålandsstenar är ett gammalt stationssamhälle som ligger längs med järnvägslinjen Halmstad–Nässjö. Samhället, som ligger i kommunens södra del, är mest känt för sin tillverkningsindustri, främst metall- och plastindustrier, men även inom trä- och möbelindustrin.

Yta: 464,88 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Smålandsstenar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Smålandsstenar fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Smålandsstenar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Smålandsstenar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.