Frisörer i Skillingaryd

Annons:
Hitta frisör i Skillingaryd - duktiga och erfarna frisörer i Skillingaryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Skillingaryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skillingaryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skillingaryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skillingaryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårfint
Ö. Allég. 42
568 32 SKILLINGARYD


Hårklippet
Brunnsg. 8
568 30 SKILLINGARYD


Mona Frisör
Storg. 6
568 32 SKILLINGARYD


E B Frisören
Artillerig. 31
568 30 SKILLINGARYD


Petras Klipphörna
Sandg. 2
568 92 SKILLINGARYD


Salong V
Skolg. 3
568 31 Skillingaryd


Lennarts Herrfrisering
Stationsg. 6
568 30 SKILLINGARYD

Annons:

Håruppsättning i Skillingaryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skillingaryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skillingaryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skillingaryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skillingaryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skillingaryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skillingaryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skillingaryd

I Skillingaryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skillingaryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skillingaryd:

Skillingaryd är en tätort i Småland. Centralort i Vaggeryds kommun, Jönköpings län, tillsammans med Vaggeryd. De kommunala förvaltningarna är uppdelade mellan de båda orterna. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar, HNJ. Den blev i sin helhet klar 1882.

Yta: 377,86 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skillingaryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skillingaryd fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skillingaryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skillingaryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.