Frisörer i Sävsjö

Annons:
Hitta frisör i Sävsjö - duktiga och erfarna frisörer i Sävsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Sävsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sävsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sävsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sävsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårfint
V. Järnvägsg. 19 A
576 35 Sävsjö


Klippkällarn
Odeng. 33
576 31 Sävsjö


Sävsjö Salong
Kopparslagareg. 1
576 35 Sävsjö


Hair é vi
St. Torget 3 A
576 35 Sävsjö


Saxcess
Köpmang. 5 A
576 35 Sävsjö


Sävsjö Moderna Saxar AB
Storg. 10
576 31 Sävsjö


Salong Nina
Kopparslagareg. 4 A
576 35 Sävsjö


City Klipp-Drop In
Rosenv. 1
576 32 SÄVSJÖ


Systrarna Sax AB
Kopparslagareg. 2
576 35 Sävsjö


Kerstins Salong
Röjarstigen 2
576 31 Sävsjö

Annons:

Håruppsättning i Sävsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sävsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sävsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sävsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sävsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sävsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sävsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sävsjö

I Sävsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sävsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sävsjö:

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sävsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sävsjö fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sävsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sävsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.