Frisörer i Rörvik

Annons:
Hitta frisör i Rörvik - duktiga och erfarna frisörer i Rörvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Rörvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rörvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rörvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rörvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Rachel Sjöberg AB
Nyg. 1
570 01 Rörvik

Annons:

Håruppsättning i Rörvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rörvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rörvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rörvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rörvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rörvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rörvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rörvik

I Rörvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rörvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rörvik:

Rörvik är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län. Rörvik växte upp i och med södra stambanans framväxt. Järnvägen öppnades för trafik den 1 januari 1914, men numera stannar inte längre några persontåg i Rörvik.

Yta: 92,57 hektar
Invånarantal: 523, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rörvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rörvik fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rörvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rörvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.