Frisörer i Reftele

Annons:
Hitta frisör i Reftele - duktiga och erfarna frisörer i Reftele som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Reftele som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Reftele

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Reftele som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Reftele för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Saxett
Storg. 41
330 21 Reftele


Salong Inger
Hagag. 2
330 21 Reftele


Salong Annie
Järnvägsg. 32
330 21 Reftele


Frisyrstugan
Rönneljung 2
330 21 Reftele

Annons:

Håruppsättning i Reftele

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Reftele så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Reftele så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Reftele som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Reftele

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Reftele varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Reftele innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Reftele

I Reftele fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Reftele. Nedan finns en del övrig fakta om orten Reftele:

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Reftele om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Reftele fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Reftele. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Reftele rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.