Frisörer i Norrahammar

Annons:
Hitta frisör i Norrahammar - duktiga och erfarna frisörer i Norrahammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Norrahammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norrahammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norrahammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norrahammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hår & Sånt
Hammarv. 52
562 32 Norrahammar


Salong Good Hair
Postg. 8 C
562 32 Norrahammar


Ewas Hårvård
Reuterskiölds v. 3
562 32 Norrahammar


Salong Dalia
Hammarv. 36
562 32 Norrahammar

Annons:

Håruppsättning i Norrahammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norrahammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norrahammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norrahammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norrahammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norrahammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norrahammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norrahammar

I Norrahammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norrahammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norrahammar:

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Norrahammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norrahammar fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norrahammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norrahammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.