Frisörer i Mullsjö

Annons:
Hitta frisör i Mullsjö - duktiga och erfarna frisörer i Mullsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Mullsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mullsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mullsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mullsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippkällarn Charmette
Skaraborgsg. 7
565 31 Mullsjö


Mullsjö-Salongen
Kyrkv. 14
565 31 Mullsjö


Anniés Hårstudio
Roseng. 16
565 34 MULLSJÖ


Looking Perfect Sverige
Trastg. 5 F
565 34 MULLSJÖ


Salong MaLou
Pilg. 11
565 33 Mullsjö


Gyllensvaans Klippsalong
Järnvägsg. 27
565 32 MULLSJÖ

Annons:

Håruppsättning i Mullsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mullsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mullsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mullsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mullsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mullsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mullsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mullsjö

I Mullsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mullsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mullsjö:

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län, dock i landskapet Västergötland. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön och vid Riksväg 26 med cirka 25 kilometer till Jönköping. I Mullsjö finns Pizzerior, frisörer, konditori, apotek, klädaffärer och en simhall. Vid avfarten till centrum finns rastplatsen VIP motell.

Yta: 505,15 hektar
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mullsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mullsjö fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mullsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mullsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.