Frisörer i Lekeryd

Annons:
Hitta frisör i Lekeryd - duktiga och erfarna frisörer i Lekeryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Lekeryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lekeryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lekeryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lekeryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong AJ
Kyrkv. 6
561 95 Lekeryd

Annons:

Håruppsättning i Lekeryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lekeryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lekeryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lekeryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lekeryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lekeryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lekeryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lekeryd

I Lekeryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lekeryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lekeryd:

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lekeryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lekeryd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lekeryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lekeryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.