Frisörer i Korsberga

Annons:
Hitta frisör i Korsberga - duktiga och erfarna frisörer i Korsberga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Korsberga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Korsberga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Korsberga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Korsberga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Carros Klippstuga
Skäftesfallsv. 4
570 10 KORSBERGA


Salong Steffi
S. Solberga
570 10 KORSBERGA


Salong Hårfager
Källeryd 4
570 10 KORSBERGA

Annons:

Håruppsättning i Korsberga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Korsberga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Korsberga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Korsberga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Korsberga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Korsberga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Korsberga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Korsberga

I Korsberga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Korsberga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Korsberga:

Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Yta: 118,82 hektar
Invånarantal: 694, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Korsberga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Korsberga fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Korsberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Korsberga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.