Frisörer i Ingatorp

Annons:
Hitta frisör i Ingatorp - duktiga och erfarna frisörer i Ingatorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Ingatorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ingatorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ingatorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ingatorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Frizzo
Parkg. 2
570 31 Ingatorp

Annons:

Håruppsättning i Ingatorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ingatorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ingatorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ingatorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ingatorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ingatorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ingatorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ingatorp

I Ingatorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ingatorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ingatorp:

Ingatorp är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län, kyrkby i Ingatorps socken. Ingatorp ligger ca 28 km öster om Eksjö och genomkorsas av järnvägen Nässjö-Oskarshamn och riksväg 40. Bruzaån rinner genom orten.

Yta: 96,57 hektar
Invånarantal: 453, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ingatorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ingatorp fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ingatorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ingatorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.