Frisörer i Holsbybrunn

Annons:
Hitta frisör i Holsbybrunn - duktiga och erfarna frisörer i Holsbybrunn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Holsbybrunn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Holsbybrunn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Holsbybrunn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Holsbybrunn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Monica
Ruding. 32
570 15 Holsbybrunn


Mariannes Hårvård
Berghällsv. 30
570 15 Holsbybrunn


Chris Damfrisering
Bergviksv. 9
570 15 Holsbybrunn

Annons:

Håruppsättning i Holsbybrunn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Holsbybrunn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Holsbybrunn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Holsbybrunn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Holsbybrunn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Holsbybrunn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Holsbybrunn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Holsbybrunn

I Holsbybrunn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Holsbybrunn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Holsbybrunn:

Holsbybrunn är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, belägen 8 km öster om Vetlanda. I samhället finns en grundskola för årskurs 1-6, Ädelfors folkhögskola samt Bibelskolan Fackelbärarna.

Yta: 110,43 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Holsbybrunn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Holsbybrunn fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Holsbybrunn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Holsbybrunn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.