Frisörer i Hillerstorp

Annons:
Hitta frisör i Hillerstorp - duktiga och erfarna frisörer i Hillerstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Hillerstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hillerstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hillerstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hillerstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Saxen
Ågatan 8
330 33 Hillerstorp


Rose-Maries Klipp-Salong
Björsg. 6
330 33 Hillerstorp


A-Salongen
Björsg. 8
330 33 Hillerstorp

Annons:

Håruppsättning i Hillerstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hillerstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hillerstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hillerstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hillerstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hillerstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hillerstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hillerstorp

I Hillerstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hillerstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hillerstorp:

Hillerstorp är en tätort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Här finns industrier som exempelvis MB shop design och Axelent AB. Här finns också Hillerstorps Trä AB, Leba, Thule, Sigarth, Luni, Törestorps Tråd, PK Displayproduktion AB.

Yta: 197,73 hektar
Invånarantal: 1766, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hillerstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hillerstorp fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hillerstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hillerstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.