Frisörer i Hestra

Annons:
Hitta frisör i Hestra - duktiga och erfarna frisörer i Hestra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Hestra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hestra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hestra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hestra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hestra
Mog. 10
330 27 Hestra


Wojcik, Klaudia Bozena
Sunnang. 8
330 27 Hestra


Pias Hårmakeri
Myrmalmsg. 2
330 27 Hestra

Annons:

Håruppsättning i Hestra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hestra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hestra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hestra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hestra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hestra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hestra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hestra

I Hestra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hestra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hestra:

Hestra är en tätort i Gislaveds kommun, kyrkby i Norra Hestra socken i Jönköpings län. De dominerande företagen är Isaberg Rapid AB, VIDA Hestra AB, Key IT-Partner AB och Hestra Inredningar. Nämnas bör också Hestra Handsken som med sin offensiva marknadsföring sätter Hestra på kartan med hjälp av den alpina kändisen Anja Pärson mfl.

Yta: 187,19 hektar
Invånarantal: 1306, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hestra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hestra fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hestra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hestra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.