Frisörer i Habo

Annons:
Hitta frisör i Habo - duktiga och erfarna frisörer i Habo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Habo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Habo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Habo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Habo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

STUDIO H
Malmg. 13
566 31 HABO


Salong 195
Fagerlidsv. 1
566 92 Habo


Salong Laurai
Ringv. 24
566 31 HABO


Salong Vi Kan
Tidaholmsv. 3
566 31 HABO


Salong Ulrika
Skolg. 19
566 31 HABO


Flodins Herrfrisering
Simonstorp 1
566 92 Habo


Qauz AB
Jönköpingsv. 12
566 31 HABO


Suomodo AB
Lundg. 69
566 33 HABO


Hair By Josafean
Jönköpingsv. 10
566 31 HABO


Meibrandts Hårstudio
Jönköpingsv. 10
566 31 HABO


Anké-Salongen
Tidaholmsv. 3 A
566 31 HABO

Annons:

Håruppsättning i Habo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Habo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Habo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Habo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Habo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Habo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Habo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Habo

I Habo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Habo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Habo:

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Habo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Habo fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Habo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Habo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.