Frisörer i Gränna

Annons:
Hitta frisör i Gränna - duktiga och erfarna frisörer i Gränna som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Gränna som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gränna

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gränna som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gränna för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårknuten
Braheg. 35 A
563 32 Gränna


Salong Mullbäret
Rådmansgränd 8
563 31 GRÄNNA


Salong Catta Klipp
Reaby 40
563 92 Gränna


Salong Vanja, Vanja Hellberg
Hävdev. 1
563 31 GRÄNNA


Salong Gränden
Ribbagårdsgränd 1 A
563 31 GRÄNNA


Katarinas Klippverkstad
Grankärr Uppegården 5
563 92 Gränna


Malin Trotzig AB
Uppgränna 62
563 91 GRÄNNA

Annons:

Håruppsättning i Gränna

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gränna så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gränna så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gränna som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gränna

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gränna varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gränna innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gränna

I Gränna fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gränna. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gränna:

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånarantal: 2553, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gränna om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gränna fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gränna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gränna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.