Frisörer i Gislaved

Annons:
Hitta frisör i Gislaved - duktiga och erfarna frisörer i Gislaved som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Gislaved som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gislaved

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gislaved som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gislaved för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sandras Frizza
Österlidsg. 16
332 33 GISLAVED


Altsaxen i Gislaved AB
Regeringsg. 19
332 30 Gislaved


HAX Technologies AB
Åbjörnsg. 5
332 36 Gislaved


Malins Hårvård
Köpmang. 18
332 30 Gislaved


Salong Hon & Han
Torgg. 1
332 32 Gislaved


I M Frisör
Västerg. 1
332 32 Gislaved


Ann-Britts Klipphörna i Gislaved HB
Gröna v. 25
332 33 GISLAVED


Salong Carola
Målarg. 6
332 31 GISLAVED


Salong Estetica
Ekg. 15
332 33 GISLAVED

Annons:

Håruppsättning i Gislaved

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gislaved så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gislaved så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gislaved som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gislaved

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gislaved varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gislaved innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gislaved

I Gislaved fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gislaved. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gislaved:

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gislaved om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gislaved fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gislaved. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gislaved rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.