Frisörer i Forserum

Annons:
Hitta frisör i Forserum - duktiga och erfarna frisörer i Forserum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Forserum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Forserum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Forserum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Forserum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sterns Frisersalong
Parkg. 12
571 78 FORSERUM


Salongen, Hår-Hudvård
Horshaga 1
571 97 Forserum


Salongen Helén Frank
Horshaga
571 97 Forserum


Salong UNIK
Jönköpingsv. 17
571 78 FORSERUM

Annons:

Håruppsättning i Forserum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Forserum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Forserum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Forserum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Forserum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Forserum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Forserum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Forserum

I Forserum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Forserum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Forserum:

Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Yta: 195,25 hektar
Invånarantal: 2039, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Forserum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Forserum fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Forserum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Forserum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.