Frisörer i Bruzaholm

Annons:
Hitta frisör i Bruzaholm - duktiga och erfarna frisörer i Bruzaholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Bruzaholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bruzaholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bruzaholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bruzaholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

G-O Ekenmo Förvaltning AB
V. Ekås 1
570 34 BRUZAHOLM


Yvonnes Damfrisering
Skogsg. 11
570 34 BRUZAHOLM

Annons:

Håruppsättning i Bruzaholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bruzaholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bruzaholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bruzaholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bruzaholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bruzaholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bruzaholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bruzaholm

I Bruzaholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bruzaholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bruzaholm:

Bruzaholm är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län belägen vid Bruzaån i Ingatorps socken. Bruzaholms Bruk startades redan på 1600-talet som en liten hammarsmedja. Bruket levererar än i dag gjutgods till olika delar av den svenska och utländska industrin. En produkt som tillverkats i Bruzaholm i många år är den bruzaholmska vädurspumpen.

Yta: 63,82 hektar
Invånarantal: 250, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bruzaholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bruzaholm fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bruzaholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bruzaholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.