Frisörer i Bredaryd

Annons:
Hitta frisör i Bredaryd - duktiga och erfarna frisörer i Bredaryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Bredaryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bredaryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bredaryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bredaryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Cut and Blow HB
Lundav. 11
330 10 Bredaryd


Salong Klippet Lena Skogström Johansson
Lundav. 7
330 10 Bredaryd


Hår & Vård I Bredaryd AB
Heligsjöv. 4
330 10 Bredaryd


HÅRstudion
Bobackav. 3
330 10 Bredaryd

Annons:

Håruppsättning i Bredaryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bredaryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bredaryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bredaryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bredaryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bredaryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bredaryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bredaryd

I Bredaryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bredaryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bredaryd:

Bredaryd är en tätort i Värnamo kommun, kyrkby i Bredaryds socken, i Jönköpings län. Orten ligger vid Länsväg 152 och länsväg 153 samt vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar. Bredaryd har en fotbollsklubb, Bredaryds IK, och en orienterings- och skidklubb.

Yta: 198,85 hektar
Invånarantal: 1466, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bredaryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bredaryd fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bredaryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bredaryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.