Frisörer i Bottnaryd

Annons:
Hitta frisör i Bottnaryd - duktiga och erfarna frisörer i Bottnaryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Bottnaryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bottnaryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bottnaryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bottnaryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hår E Jag
Holabo 2
565 97 BOTTNARYD


Gunillas Damfrisering, G Andersson
Vävarev. 4
565 76 Bottnaryd


Sofie Karlsson
Lindängsv. 2
565 76 Bottnaryd

Annons:

Håruppsättning i Bottnaryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bottnaryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bottnaryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bottnaryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bottnaryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bottnaryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bottnaryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bottnaryd

I Bottnaryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bottnaryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bottnaryd:

Bottnaryd är en tätort i Jönköpings kommun, kyrkby i Bottnaryds socken, belägen 25 km väster om Jönköping. Bottnaryd uppmärksammades när det 1818 blev föremål för Brita Gustavsdotter uppenbarelser kring Bottnaryds källa.

Yta: 83,30 hektar
Invånarantal: 713, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bottnaryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bottnaryd fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bottnaryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bottnaryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.