Frisörer i Bor

Annons:
Hitta frisör i Bor - duktiga och erfarna frisörer i Bor som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Bor som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bor

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bor som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bor för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Saxé
Centrumv. 1
330 15 BOR


Hörnans Herr & Damfrisering
Gölsebo 5
330 15 BOR


Citysalongen
Edsdal
330 15 BOR

Annons:

Håruppsättning i Bor

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bor så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bor så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bor som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bor

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bor varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bor innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bor

I Bor fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bor. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bor:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bor om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bor fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bor. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bor rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.