Frisörer i Bankeryd

Annons:
Hitta frisör i Bankeryd - duktiga och erfarna frisörer i Bankeryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 15 olika frisörer i Bankeryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bankeryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bankeryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bankeryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bankerydssalongen
Kortebov. 34
564 33 BANKERYD


Hårateljen
Kortebov. 42
564 33 BANKERYD


Hanan Salong
Attarpsv. 4
564 33 BANKERYD


Ateljé Hårglädjen
Kortebov. 42
564 33 BANKERYD


Adam & Eva, Hårsalong
Berghagsg. 22
564 32 Bankeryd


HårverkstaN på hörnet AB
Kortebov. 44
564 33 BANKERYD


Anna Heijel
Utsiktsv. 6
564 36 Bankeryd


Salong Q
Sjöåkrav. 32
564 31 BANKERYD


Anita Enkvist
Filstigen 6
564 35 BANKERYD


Nya Herrfriseringen
Stationsg. 4 B
564 31 BANKERYD


Hamretz, Hanna
Kortebov. 42
564 33 BANKERYD


Flodin, Joachim
Trädgårdsg. 6
564 33 BANKERYD


Flodins Salong
Attarpsv. 4
564 33 BANKERYD


Ahg Bygg & Reklam AB
Domsandsv. 8
564 35 BANKERYD


Skapa Bankeryd AB
Postg. 3 D
564 31 BANKERYD

Annons:

Håruppsättning i Bankeryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bankeryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bankeryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bankeryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bankeryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bankeryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bankeryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bankeryd

I Bankeryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bankeryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bankeryd:

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bankeryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bankeryd fanns det totalt 15 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bankeryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bankeryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.