Frisörer i Aneby

Annons:
Hitta frisör i Aneby - duktiga och erfarna frisörer i Aneby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Aneby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Aneby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Aneby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Aneby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Cathrines Hårstudio
Konserthusg. 41 A
578 32 Aneby


G-Salongen
Traststigen 2
578 32 Aneby


Klippstället Aneby
Köpmansg. 12
578 32 Aneby


G-Salongen
Traststigen 2
578 32 Aneby


Larsson, Charina
Köpmansg. 12
578 32 Aneby


Din Salong I Aneby
Mejerig. 6
578 31 ANEBY


Hasse-Frisör
Traststigen 1
578 32 Aneby


Hårgallerian
Industrig. 1
578 33 ANEBY

Annons:

Håruppsättning i Aneby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Aneby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Aneby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Aneby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Aneby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Aneby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Aneby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Aneby

I Aneby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Aneby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Aneby:

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Aneby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Aneby fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Aneby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Aneby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.