Frisörer i Anderstorp

Annons:
Hitta frisör i Anderstorp - duktiga och erfarna frisörer i Anderstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Anderstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Anderstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Anderstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Anderstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Contur
Storg. 22
334 32 ANDERSTORP


Salong Duett
Storg. 19
334 33 Anderstorp


Lykke & Friends
Storg. 3
334 33 Anderstorp


Gullis Damsalong
Elv. 3
334 32 ANDERSTORP


Salong Iréne
Vallg. 6
334 32 ANDERSTORP

Annons:

Håruppsättning i Anderstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Anderstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Anderstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Anderstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Anderstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Anderstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Anderstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Anderstorp

I Anderstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Anderstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Anderstorp:

Anderstorp är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län, belägen ca 4 km sydost om Gislaved. Orten ligger i Gnosjöregionen och har en mångsidig småindustri. Här finns en tävlingsbana för bilar och motorcyklar: Scandinavian Raceway. Formel 1 kördes här 1973–1978.

Yta: 561,34 hektar
Invånarantal: 4965, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Anderstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Anderstorp fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Anderstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Anderstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.