Frisörer i Vemdalen

Annons:
Hitta frisör i Vemdalen - duktiga och erfarna frisörer i Vemdalen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Vemdalen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vemdalen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vemdalen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vemdalen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annikas Klipperia AB
Storgårdsg. 2
840 92 VEMDALEN


Annikas Klipperia
Terassvägen 2
840 92 VEMDALEN

Annons:

Håruppsättning i Vemdalen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vemdalen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vemdalen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vemdalen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vemdalen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vemdalen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vemdalen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vemdalen

I Vemdalen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vemdalen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vemdalen:

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vemdalen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vemdalen fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vemdalen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vemdalen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.