Frisörer i Trångsviken

Annons:
Hitta frisör i Trångsviken - duktiga och erfarna frisörer i Trångsviken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Trångsviken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Trångsviken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Trångsviken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Trångsviken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Paulsson, Anneli Christina Helena
Hästskov. 21
830 47 TRÅNGSVIKEN


Fjällsaxen
Byv. 13
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Håruppsättning i Trångsviken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Trångsviken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Trångsviken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Trångsviken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Trångsviken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Trångsviken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Trångsviken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Trångsviken

I Trångsviken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Trångsviken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Trångsviken:

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trångsviken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Trångsviken fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Trångsviken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Trångsviken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.