Frisörer i Svenstavik

Annons:
Hitta frisör i Svenstavik - duktiga och erfarna frisörer i Svenstavik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Svenstavik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Svenstavik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Svenstavik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Svenstavik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sonja Pettersson
0687 - 109 21Sonias Dam- & Herrfrisering
Centrumv. 6
840 40 Svenstavik


Yvonnes Hårateljé
Centrumv. 10 C
840 40 Svenstavik

Annons:

Håruppsättning i Svenstavik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Svenstavik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Svenstavik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Svenstavik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Svenstavik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Svenstavik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Svenstavik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Svenstavik

I Svenstavik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Svenstavik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Svenstavik:

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svenstavik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Svenstavik fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Svenstavik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Svenstavik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.