Frisörer i Sveg

Annons:
Hitta frisör i Sveg - duktiga och erfarna frisörer i Sveg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Sveg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sveg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sveg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sveg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Die Welle Damfrisering
Herrög. 1
842 32 Sveg


Källgren, Agneta
Ytterberg Täkta 122
842 92 Sveg


Mattsson, Anna Maria
Herrög. 1
842 32 Sveg


Ruths Damfrisering
Gränsg. 13
842 32 Sveg


Hair Studio Birka
Ängersjö 267
842 93 SVEG


Sjöström Gunilla
Gränsg. 13
842 32 Sveg


Salong Vita Huset i Linsell
Linsell 400
842 91 SVEG


Svensson, Malin
Härjedalsg. 2
842 32 Sveg

Annons:

Håruppsättning i Sveg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sveg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sveg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sveg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sveg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sveg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sveg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sveg

I Sveg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sveg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sveg:

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sveg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sveg fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sveg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sveg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.