Frisörer i Stugun

Annons:
Hitta frisör i Stugun - duktiga och erfarna frisörer i Stugun som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Stugun som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stugun

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stugun som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stugun för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingelas Hårvård
Oppstuv. 1 B
830 76 Stugun

Annons:

Håruppsättning i Stugun

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stugun så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stugun så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stugun som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stugun

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stugun varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stugun innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stugun

I Stugun fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stugun. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stugun:

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stugun om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stugun fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stugun. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stugun rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.