Frisörer i Strömsund

Annons:
Hitta frisör i Strömsund - duktiga och erfarna frisörer i Strömsund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Strömsund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Strömsund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Strömsund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Strömsund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Virgo
Bredgårdsg. 1 C
833 35 STRÖMSUND


Salong Christina
Jahles v. 4
833 33 STRÖMSUND


Anong Frisör
Storg. 10
833 35 STRÖMSUND


Maylis Jonsson
Amaliag. 19
833 33 STRÖMSUND


Salong Christina Sahlén AB
Jahles v. 4
833 33 STRÖMSUND


Jakobsson, Jael
Klövsand 107
833 95 STRÖMSUND


Hårslingan
Strand 310
833 95 STRÖMSUND


Salong Eken, Anna-Märta Molander
Tallv. 12
833 34 Strömsund


Carinas Hårvård
Vattudalstorget 8
833 35 STRÖMSUND

Annons:

Håruppsättning i Strömsund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Strömsund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Strömsund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Strömsund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Strömsund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Strömsund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Strömsund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Strömsund

I Strömsund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Strömsund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Strömsund:

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strömsund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Strömsund fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Strömsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Strömsund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.