Frisörer i Rossön

Annons:
Hitta frisör i Rossön - duktiga och erfarna frisörer i Rossön som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Rossön som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rossön

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rossön som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rossön för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Nordqvist, Kent Edvard
Näset
Rossön

Annons:

Håruppsättning i Rossön

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rossön så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rossön så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rossön som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rossön

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rossön varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rossön innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rossön

I Rossön fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rossön. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rossön:

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånarantal: 352, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rossön om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rossön fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rossön. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rossön rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.