Frisörer i Oviken

Annons:
Hitta frisör i Oviken - duktiga och erfarna frisörer i Oviken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Oviken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Oviken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Oviken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Oviken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studio No 6
Myrviksv. 31
830 24 OVIKEN


Vikberg, Lena Marie
Myrviksv. 37
830 24 OVIKEN

Annons:

Håruppsättning i Oviken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Oviken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Oviken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Oviken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Oviken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Oviken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Oviken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Oviken

I Oviken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Oviken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Oviken:

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oviken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Oviken fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Oviken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Oviken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.