Frisörer i Offerdal

Annons:
Hitta frisör i Offerdal - duktiga och erfarna frisörer i Offerdal som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Offerdal som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Offerdal

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Offerdal som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Offerdal för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fia frisör
Rönnöfors 401
830 51 Offerdal


Guns Damfrisering
Kaxås 235
830 51 Offerdal


Salong Meg Offerdal AB
Centralv. 10
830 51 Offerdal

Annons:

Håruppsättning i Offerdal

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Offerdal så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Offerdal så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Offerdal som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Offerdal

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Offerdal varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Offerdal innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Offerdal

I Offerdal fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Offerdal. Nedan finns en del övrig fakta om orten Offerdal:

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Offerdal om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Offerdal fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Offerdal. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Offerdal rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.