Frisörer i Nälden

Annons:
Hitta frisör i Nälden - duktiga och erfarna frisörer i Nälden som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Nälden som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nälden

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nälden som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nälden för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårhörnan
Näldenv. 3
835 40 Nälden

Annons:

Håruppsättning i Nälden

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nälden så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nälden så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nälden som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nälden

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nälden varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nälden innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nälden

I Nälden fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nälden. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nälden:

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nälden om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nälden fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nälden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nälden rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.