Frisörer i Mattmar

Annons:
Hitta frisör i Mattmar - duktiga och erfarna frisörer i Mattmar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Mattmar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mattmar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mattmar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mattmar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anna-Carins Frisering
Gräfte 708
830 02 MATTMAR

Annons:

Håruppsättning i Mattmar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mattmar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mattmar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mattmar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mattmar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mattmar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mattmar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mattmar

I Mattmar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mattmar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mattmar:

Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mattmar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mattmar fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mattmar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mattmar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.