Frisörer i Lit

Annons:
Hitta frisör i Lit - duktiga och erfarna frisörer i Lit som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Lit som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lit

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lit som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lit för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

I-Sax Herrfrisör Och Barberare
Näsv. 1 B
836 31 Lit


Gerd Persson M.E.F
Sörev. 2 A
836 31 Lit


Studio 9
S. Söre 171
836 91 Lit

Annons:

Håruppsättning i Lit

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lit så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lit så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lit som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lit

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lit varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lit innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lit

I Lit fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lit. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lit:

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lit om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lit fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lit. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lit rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.